top of page

Bubble Waffle Makinesi – Bubble Waffle

SMH ENDÜSTRİYEL BUBBLE WAFFLE MAKİNESİ

SMH Markası olarak endüstriyel waffle makineleri konusunda uzmanız. Amacımız müşterilerimize en uzun ve kaliteli hizmeti sunmak.Bu konu üzerinde çalışan beyaz yakalılarımız dünyadaki son teknolojileri takip ederek her geçen gün sizlere daha iyi hizmet sunmak için çabalıyor ve Türkiyede ilkleri sizinle buluşturuyoruz.Yurtdışında 2 bölgelede temsilciliği bulunan firmamız şimdiye kadar dünyanın bir çok ülkesine ihracatını gerçekleştirmiştir.Firmamız hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

SMH Makine ; Bubble waffle makinesini Türkiyede ilk üreten firmadır ve geliştirdiği teknolojiler sayesinde müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.Güvenilir alışveriş zinciri ve müşteri hizmetleri sayesinde de müşterilerinden sürekli olumlu puan almaktadır. Bubble waffle cihaz tanıtım videomuzu aşağıda izleyebilirsiniz. Cihazlarımızı satın alıp incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.


Bazı değerli müşterilerimizin çektiği reklam filmlerini de buradan izleyebilirsiniz.


Ürün gamımızda bulunan Bubble Waffle Makinesi , Kalpli Bubble Waffle Makinesi , Belçika Usülü Brüksel Waffle Makinesi , Çiçek Waffle Makinesi , Kornet Makinesi ve Pancake Makinesi için geliştirmiş olduğumuz Eterna Green Eco Teknolojimiz ile artık çok yoğun kullanımlarda dünyadaki en iyi performansı sağlıyoruz.

Yeni Eterna Green Eco Teknolojisi Hakkındaki 4 Temel Gerçek :

  1. BUGÜNE KADAR TEST EDİLEN EN UZUN ÖMÜRLÜ YAPIŞMAZ

  2. EN YAKIN RAKİBİNE ORANLA 10 KAT DAHA İYİ YAPIŞMAZLIK ÖZELLİĞİ

  3. HIZLANDIRILMIŞ PİŞİRME TESTİNDE , 3  KAT DAHA UZUN DAYANIKLILIK.

  4. DAHA SAĞLIKLI VE ÇEVRE DOSTU.

Referanslarımızdan Bazılarını Aşağıda Görebilirsiniz.

smh bubble waffle makinesi referanslar

Bazı Değerli Müşterilerimizin Yorumlarını Sizinle Paylaşmak İstedik…

smh bubble waffle makinesi referanslar

Bubble Waffle Makinesi , Kalpli Bubble Waffle Makinesi , Belçika Usülü Brüksel Waffle Makinesi , Çiçek Waffle Makinesi , Kornet Makinesi ve Pancake Makinesi Ürünlerimizin Ortak Özelliklerinden Bazıları ; 

  1. Yanmaz ve Yapışmaz malzemeden üretilen Endüstriyel Waffle Makinesi ile yağlama yapmadan üst üste waffle üretebilirsiniz.

  2. Ahşap sapı ile ergonomik yapıya sahip olan SMH Endüstriyel Waffle Makinesi ısıyı gövde de tutarak kollara gelmesine engel olur

  3. 360 derece kendi ekseninde dönderebileceğiniz kafa yapısı ile  waffle’larınız hep aynı eşitlikte hamur dökümüyle çıkar.

  4. Kilitli yapısı ile hamur aradan sızmaz,  waffle’ı döndürdüğünüz zaman bile hamur makine içerisinde hapsedilir.

  5. Kolay temizlenebilir yapısı ile sizi zahmetten kurtarır.

  6. SMH  Waffle Makinesi zaman ayarlı olup üretim esnasında kontrolü elinizde tutabilir ve hep aynı kalitede Waffle üretebilirsiniz.

  7. Bir  Waffle üretim süresi 2,5dk’dır. saatte ortalama 23-24  Waffle üretebilirsiniz.

ÜRÜNLERİMİZİ HEMEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN !

SMH BRÜKSEL WAFFLE MAKİNESİ
kalpli bubble waffle makinesi
8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Smhtrend Online Alışveriş ve Yemek Tarifleri

Smhtrend Online Alışveriş ve Yemek Tarifleri Smhtrend sadece bir online alışveriş platformu olmak ötesinde yemek tarifleri kullanılır. Smhtrend sizlere hem tarif bulma hem de tarif verme imkanı sunar.

Şakşuka

bottom of page